Skip to content

Tattoo Osijek – Piercing Osijek

Tattoo Osijek i piercing studio osim što su poznati po svome dobrome radu, pokazalo se da i brinu o dobrobiti svojih mušterija. Nabavili su sterilizator za alat koji se koristi u doktorskim ordinacijama, kako bi dodatno osigurali sebe i svoje klijente.

Kako su zadovoljni sa novim Enbio autoklavom i gdje se nalazi odličan tattoo Osijek salon u kojem možete dobiti vrhunsku uslugu, pročitajte dalje u tekstu.

Kad sam gledala koji bih autoklav i vidjela sam da su dosta skupi, cijene im idu čak do 40 tisuća.

To su svi ti neki medicinski. To sam uglavnom nalazila, za doktore, zubare… Svi su bili sa više zapremnina, puno veći. Nešto što u biti meni i nije potrebno. Meni je ovo (Enbio) sasvim dovoljno.

Da, njega smo koristili i ok je… al mislim da može bolje.

Kod starog sterilizatora nam je znao oksidirati malo metal. Meni npr. neke stvari za tetoviranje, to se zovu gripovi…taj grip mogu podešavati da mi igla izlazi više ili manje. Kad ga stavim u sterilzator na suhi zrak, ja grip ne mogu više fino podešavati. Kao da ga izmijeni malo.

S druge strane, nisam imala problem sa alatima za piercing.

Dok nisam skužila dok sve to ispravno funkcionira… koristila sam bez vrećica i onda je znalo malo izmijeniti boju tog alata. Kasnije sam našla vrećice za suhi zrak, koje je jako teško naći. Uglavnom, svi imaju za klasičan autoklav. I što se dogodi…koju god temperaturu da odaberem, ne mogu nikako namjestiti da to ne ispadne ko da je ispečeno. Kao doslovno u pečnici, malo i zagori vrećica…

Ali… koliko je to vizualno lijepo za vidjeti? I onda ih ne otvaram pred klijentom…

To je bilo proširenje djelatnosti. Pošto je ovo bio isključivo tattoo, a ja sam se obučavala kroz dvije godine za piercing majstora. I onda smo došli na ideju, ok…sad sam spremna i možemo to sve službeno. Kroz mjesec dana sam napravila prijavu.

Pa, i nije. Samo vrijeme, traje dugo…  Svako slobodno vrijeme sam posvetila tome. Svaki dan bih otvorila poslovni plan i rekla si „idem vidjeti što mogu danas“.

Točno tako. Osim sterilizatora smo financirali dodatni ležaj i još nešto piercing alata.

Ne, ne… ovaj za koji sam bila dobila ponudu je bio možda 20-ak tisuća. Ali je bilo kinesko, nešto…zato je tako jeftinije. Čak sam htjela pristat na nju, ali malo sam istraživala i vidjela sam da ima Enbio zastupništvo u Hrvatskoj. Naime, već dulje vremana sam gledala taj sterilizator, ali bez zastupništva nisam bila sigurna dal ću imati osiguran servis ako se nešto dogodi.

I jel zadovoljna?

Nešto ko ja 🙂

Za razliku od ovog (pokazuje na stari starilizator). Čuješ ga, bučan je i onda na kraju napravi onaj ping, ko pečnica… evo gotovo, ručak je gotov. To su sve te neke male sitnice koje ti znače.

Hvala i vama na edukaciji 🙂


Posjetite ih na web stranici ili uživo na adresi Trg Pape Ivana Pavla II 1, 31000, Osijek

https://tattooosijek.wordpress.com/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)